Info

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Kahden päivän lipun voi vaihtaa rannekkeeseen etukäteen Lordin aukiolla (maanantaista perjantaihin 10-18) tai festivaalialueelle saavuttaessa (perjantaina klo 15-> ja lauantaina klo 13->). Yhden päivän liput vaihdetaan festivaalialueelle saavuttaessa tai perjantaina Lordin aukiolla. Huomioithan että ranneke asetetaan suoraan asiakkaan käteen henkilökunnan toimesta, eli rannekkeenvaihdossa on oltava henkilökohtaisesti paikalla.

Kutsuvieraat ja akkreditoituneet saavat kulkulupansa festivaalialueelle saavuttaessa portti-infosta.

Alle 10-vuotiaat pääsevät Simerockiin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa (1 lapsi/ 1 maksava aikuinen). Lapselle on haettava ranneke festivaalialueen portti-infosta. Lapsilla kulku alueella vain aikuisen seurassa. Ikä todistettava.

Avustajat pääsevät avustettavan kanssa ilmaiseksi sisään Simerockiin. Avustajan ranneke on haettava festivaalialueen portti-infosta avustettavan kanssa. Avustaja rannekkeella kulku alueella vain avustettavan kanssa.

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään Simerockiin. Rannekkeen voi noutaa festivaalialueen portti-infosta. Ikä todistettava.

Simerock on ikärajaton festivaali, alueelta löytyville anniskelu- ja vip-alueille sen sijaan on 18-vuoden ikäraja ja sinne pyrkivien on todistettava ikänsä viranomaisen hyväksymällä todistuksella (esim. opiskelijakortti ei kelpaa).

Festivaalinarikka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä ja on avoinna festivaalialueen aukiolojen mukaan. Lunastamattomat tavarat toimitetaan Rovaniemen poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon.

Alueella on erikseen merkityt tupakointialueet.

Alueelta löytyy ensiapupiste.  Avun tarpeessa lähesty järjestyksenvalvojia tai muuta henkilökuntaa.

Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua. Esitysten luvaton taltiointi sekä äänittäminen on kiellettyä. 

Festivaalialueelle Ounaspaviljongille pääsee parhaiten festivaalibussilla, taksilla, kävellen tai pyörällä. Festivaalialueella ei ole paikoitustilaa. Pyörille on varattu vartioimaton pyöräparkki.

Festivaalibussi (Kutilan Liikenne Oy) kulkee non-stoppina Rovaniemen keskustan ja Ounaspaviljongin välillä. Bussin lähtöpaikka keskustassa on Poromiehentiellä, yökerho Half Moonin edestä, perjantaina bussi aloittaa liikennöimisen klo 15 ja lauantaina klo 13. Kuljetuksen hinta on 3€/suunta. 

Avustaja pääsee ilmaiseksi alueelle maksavan avustettavan seurassa. Avustajalle on haettava alueen portti-infosta erillinen ranneke, joka oikeuttaa alueella kulkemiseen avustettavan seurassa. Pyörätuolikoroke sijaitsee päälavan vieressä.

Simerockilla ei ole valitettavasti omaa leirintäaluetta asuntoauto/teltta -majoittujia varten, mutta noin 1,5 km päästä keskustasta löytyy leirintäalue. Lisäksi Rovaniemellä on useita hotelleja kesäaikaan.

TURVALLISUUS 

Portilla kaikille suoritetaan turvatarkastus ja mahdolliset kielletyt esineet otetaan pois ja toimitetaan poliisilaitokselle. Kiellettyjä esineitä ovat lasipullot -ja purkit, sateenvarjot, alkoholi ja muut juomat, huumeet, ampuma- ja teräaseet ja muut vahingoittamiseen tarkoitetut välineet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, laserosoittimet ja muut vastaavat esineet.

Voit tuoda mukanasi tyhjän vesipullon, alueelta löytyy vesipiste.

 

VIDEO- JA VALOKUVAAMINEN

Video- ja valokuvaaminen erilaisilla laitteilla kuten järjestelmäkameralla, Gopro-tyyppisellä kameralla ja tabletilla on sallittua. Dronet on turvallisuussyistä kielletty.

Muistathan kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä, kun julkaiset kuvia netissä. Festivaalilla pätevät samat säännöt kuin muillakin julkisilla paikoilla kuvatessa – hyvillä tavoilla, muiden kunnioittamisella ja maalaisjärjellä päästään pitkälle.

Huomioithan että esitysten taltioiminen on kielletty. 

 

AKKREDITOINTI

Median akkreditointi tälle vuodelle on päättynyt.

 


HAASTATTELUPYYNNÖT/LISÄTIEDOT

Sime Yliaska - Festivaalijohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

YHTEYSTIEDOT

Simerock 

Ly: 2486301-1 

Kolpeneentie 10, 96400 Rovaniemi

 

Sime Yliaska 

Festivaalipäällikkö       

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

Sanna Viero Tuotantoassistentti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Salla Höynälä

Tuotantoharjoittelija

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

Tanja Vierikko

Tuotantoharjoittelija

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 


 

HISTORIA 


Legendaarinen Simerock sai alkunsa Rovaniemen Kolpeneentiellä 2002, jolloin talkootoiminnalla järjestettiin ilmaiset festivaalit omakotitalon takapihalle rakennettuun festivaalitelttaan purevan 25 asteen pakkasen helliessä tienoota. Tuolloin Rovaniemellä ei oltu juurikaan aikaisemmin pidetty talvisia rockfestivaaleja.


Esiintyjäkaartiin ensimmäisissä 2002 festivaaleissa kuuluivat mm. Sub Humanus, Sirkuslinnut, Yhteiskunnan Ystävät?, Paha Olo, Sethery ja päätähtenä Apulanta!
MoonTV televisioi bileet ikimuistoisena festariraporttina, joka on ainakin toistaiseksi nähtävissä Pixoff.net:n sivustolla.
Talkoilla tehdyt bileet saivat niin järjettömän viidakkorummun käyntiin, ettei sitä pidätellyt mikään ja lopulta toista tuhatta pohjoisen bilettäjää päätti osallistua kemuihin, joihin aluksi kuviteltiin tulevan muutama kymmenen tuttua. Tuolloin virkavalta ei ollut täysin valmis kohtaamaan rockin voimaa ja päätti turvallisuuden nimissä keskeyttää "epämääräiset" bileet jo alkuunsa - mutta fiilis ja legenda jäivät elämään!


Seuraavaksi järjestettiin Simerock 2003 Ounaspalviljongilla marraskuisena viikonloppuna. Tuolloin festivaalit saivat ennätys-yleisönsä, kauimmaisten vieraiden saapuessa aina Helsingistä ja Savonlinnasta saakka! Viimein kaikki oli reilassa ja homma vietiin onnistuneesti loppuun saakka!

Näistä ajoista, hyvän meiningin ja hauskan järjestämisen hengestä nousee myös Simerock 2017! Tälläkin kertaa järkkymätön tahto, parhaat bändit, kovimmat ammattilaiset ja vapaaehtoiset, yhdessä viranomaisten kanssa varmistavat, että Simerock 2002:n legenda ei kuole koskaan!


Eläköön Rovaniemi ja kaikki, jotka tämän hengen muistavat tai jakavat!

Amarillo TheTable simerock 830x200px 130717