Info

MUKAAN TALKOOTOIMINTAAN / SEURAYHTEISTYÖT

Talkootyö on merkittävä tekijä festivaalien luomisessa. Simerock kutsuu kaikki festivaalityöstä kiinnostuneet vapaaehtoisiksi mukaan rakentamaan Simerockista pohjoisen parhaita festivaaleja!

Kyse on täysipainoisesta työpanoksesta ja uhrautumisesta festivaalivieraiden viihtyvyyden eteen, työ on haastavaa ja vaativaa. Vastineeksi pääset nauttimaan tekemisestä ja festivaalifiiliksestä työsi ohella, pääset tutustumaan uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja saat hyvää työkokemusta. Saat työstäsi työtodistuksen ja työpäivinä (perjantaina ja lauantaina) tarjoamme ruoan festivaalialueella. Tehtävästäsi riippuen työvuorot ovat pääsääntöisesti 8-10 tunnin mittaisia ja yhtä työpäivää vastaan saat yhden päivän lipun festivaaleille. Töissä jotka sijoittuvat festivaalipäiville on myös taukoja, joten ehdit nauttimaan myös festivaalien tarjonnasta.

Tarvitsemme ihmisiä monenlaiseen työhön kuten järjestyksenvalvontaan, toimihenkilöiksi, siivoukseen ja ravintolatyöhön.

PROMOOTIO 

Promootioryhmäläiset huolehtivat siitä että Simerock näkyy! Julisteiden levitys ympäri maata on tärkeä osa markkinointiamme, joten tarvitsemme promotiimiimme jäseniä myös muualta Suomesta. Promotiimiläiset tekevät työtään jo keväästä lähtien ja hommat jatkuvat koko kesän. Huomioithan että työ vaatii liikkuumista ympäri kaupunkia joten pyörä, mopo, auto tai vikkelät jalat ovat tarpeen!

RAVINTOLATYÖ

Ruoka- tai juomapisteellä työskentely, kassatyö, blokkaus, siisteyden ylläpito. Vuorot sijoittuvat perjantaille ja lauantaille. Vaatimuksena anniskelupassi ja/tai hygieniapassi, baarityössä 18-vuoden ikä.

VIP EMÄNTÄ/ISÄNTÄ

Vip alueen siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen, blokkaus.Vuorot sijoittuvat torstaille (alueen valmistelu), perjantaille, lauantaille sekä sunnuntaille (alueen purku). Vaatimuksen 18-vuoden ikä.

INFO

Info toimii kaiken tietävänä tietotoimistona olemisen ohella festivaalin pääportilla artistien, median edustajien sekä kutsuvieraiden vastaanottajana. Infossa työskentely vaatii tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista asennetta. Vuorot sijoittuvat torstaille, perjantaille ja lauantaille.

LAVANRAKENNUS

Lavanrakennukseen osallistuvat vapaaehtoiset työskentelevät keskiviikkona ja torstaina sekä sunnuntaina lavamanagerin alaisuudessa. Erityistaitoja ei tarvita, mutta työ on fyysisesti vaativaa, toisaalta halutessasi saat festivaalipäivät kokonaan vapaaksi.

STAGEHANDIT/ ROUDARIT

Stagehandit tekevät vuoronsa perjantaina ja lauantaina festivaalien aikana. Stagehandien tehtävä on roudata artistien esiintymiskalusto lavalle ja lavalta pois lavamanagerin ohjeistuksen mukaan. Työ on fyysisesti vaativaa ja raskasta, mutta toisaalta pääset näkemään festivaalit täysin uudesta kulmasta ja saat varmasti erilaisen kokemuksen muistoksi.

SIIVOUS

Siivoustiimi huolehtii alueen siisteyden säilymisestä tapahtuman aikana, sekä bajamajojen vessapaperien täytöstä. Työ on fyysistä, mutta toisaalta rentoa ja itsenäistä. Vuorot sijoittuvat perjantaille ja lauantaille.

VALOKUVAUS

Simerockin valokuvaajana teet työvuorosi punaisella matolla festivaalivieraita vastaanottaen ja heistä kuvia napsien. Vaatimuksena oma valokuvauskalusto sekä kokemusta valokuvaamisesta (liitä mukaan työnäytteesi).

SISUSTUS JA PURKU

Sisustustiimi huolehtii backstage- ja vip-alueiden sisustuksen toteutuksesta ja purusta. Työ on sekä fyysistä sohvien ja jääkaappien kantoa että verhojen ripustamista ja taulujen kiinnittämistä. Vuorot sijoittuvat torstaille ja sunnuntaille, joten festivaalipäivät olet halutessasi vapaalla.

 

HAKEMINEN

Mieti mikä saa sinut haluamaan mukaan vaativaan talkootyöhön festivaalien rakentamiseksi ja kuvaile omat tavoitteesi festivaalityölle vapaamuotoisen hakemuksen muodossa. Voit hakea tiettyyn tehtävään, useampiin tehtäviin tai voit ilmaista halukkuutesi tehdä mitä vain! Kerro myös milloin olet käytettävissä ja minkä verran aikaasi olet valmis uhraamaan festivaalien eteen.

Lähetä hakemuksesi Turbolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., olemme sinuun yhteydessä huhtikuun aikana. Toimenkuvat ja työpisteet selviävät tarkemmin kesän aikana.

Simerock arvostaa panostasi ja toivottaa sinut tervetulleeksi festivaalin ihmeelliseen maailmaan ja kokemuksiin myös "tiskin toiselle puolelle"!

Työt ei lopu koskaan!

 

SEURAYHTEISTYÖT

Teemme yhteistyötä seurojen kanssa isompien talkookokonaisuuksien osalta, mikäli talkoilu kiinnostaa voitte olla yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

AKKREDITOINTI

Median akkreditointi avautuu myöhemmin kesällä. 

 


HAASTATTELUPYYNNÖT/LISÄTIEDOT

Sime Yliaska - Festivaalijohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

YHTEYSTIEDOT

Simerock 

Ly: 2486301-1 

Kolpeneentie 10, 96400 Rovaniemi

 

Sime Yliaska 

Festivaalipäällikkö       

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

Yleiset tiedustelut Tuotantoassistentti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Vapaaehtoiset 

Tuotantoassistentti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

Myyntipaikat & Lisätiedot     

Tuotantoassistentti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 


 

HISTORIA 


Legendaarinen Simerock sai alkunsa Rovaniemen Kolpeneentiellä 2002, jolloin talkootoiminnalla järjestettiin ilmaiset festivaalit omakotitalon takapihalle rakennettuun festivaalitelttaan purevan 25 asteen pakkasen helliessä tienoota. Tuolloin Rovaniemellä ei oltu juurikaan aikaisemmin pidetty talvisia rockfestivaaleja.


Esiintyjäkaartiin ensimmäisissä 2002 festivaaleissa kuuluivat mm. Sub Humanus, Sirkuslinnut, Yhteiskunnan Ystävät?, Paha Olo, Sethery ja päätähtenä Apulanta!
MoonTV televisioi bileet ikimuistoisena festariraporttina, joka on ainakin toistaiseksi nähtävissä Pixoff.net:n sivustolla.
Talkoilla tehdyt bileet saivat niin järjettömän viidakkorummun käyntiin, ettei sitä pidätellyt mikään ja lopulta toista tuhatta pohjoisen bilettäjää päätti osallistua kemuihin, joihin aluksi kuviteltiin tulevan muutama kymmenen tuttua. Tuolloin virkavalta ei ollut täysin valmis kohtaamaan rockin voimaa ja päätti turvallisuuden nimissä keskeyttää "epämääräiset" bileet jo alkuunsa - mutta fiilis ja legenda jäivät elämään!


Seuraavaksi järjestettiin Simerock 2003 Ounaspalviljongilla marraskuisena viikonloppuna. Tuolloin festivaalit saivat ennätys-yleisönsä, kauimmaisten vieraiden saapuessa aina Helsingistä ja Savonlinnasta saakka! Viimein kaikki oli reilassa ja homma vietiin onnistuneesti loppuun saakka!

Näistä ajoista, hyvän meiningin ja hauskan järjestämisen hengestä nousee myös Simerock 2017! Tälläkin kertaa järkkymätön tahto, parhaat bändit, kovimmat ammattilaiset ja vapaaehtoiset, yhdessä viranomaisten kanssa varmistavat, että Simerock 2002:n legenda ei kuole koskaan!


Eläköön Rovaniemi ja kaikki, jotka tämän hengen muistavat tai jakavat!