Info

 

            AKKREDITOINTI

Median akkreditointi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RANNEKKEENVAIHTO

Rannekkeenvaihto aloitetaan 30.7.2018 Lordinaukion lipunmyyntipisteellä. Rannekkeita vaihdetaan myös koko festarien ajan festarialueella. Rannekkeet laitetaan aina suoraan käteen, joten rannekkeen saajan on oltava henkilökohtaisesti paikalla. Rikkinäistä tai kadonnutta ranneketta ei hyvitetä!

 

BUSSIKULJETUKSET ALUEELLE

Bussikyyti kulkee jälleen keskustan ja Ounaspaviljongin välillä läpi festareiden. Keskustan pysäkki sijaitsee Half Moon Night Clubin edustalla ja kyyti vie aivan festarien kupeeseen pääporttien viereen. Festarikarttaan on merkitty bussipysäkki ja sen löytää myös helposti pääportin vierestä kyltillä varustettuna mikäli suuntaa on takaisin keskustaan päin. Bussi kulkee molempiin suuntiin puolen tunnin välein (tasalta ja puolelta) ja festarien päätteeksi non-stoppina kunnes porukkaa riittää. Kyyti kustantaa vaivaiset 3 euroa. Hox! Varaathan käteistä!

 

SALLITUT ESINEET

Laukut ja reput

Yksi tyhjä juomapullo

Eväät

Järjestelmäkamerat, Gopro-tyyppiset kamerat, selfie-tikut

 

KIELLETYT ESINEET

Sateenvarjot

Lasipullot ja -purkit

Alkoholi

Huumeet

Muut juomat

Ampuma- ja teräsaseet

Muut vahingoittamiseen tarkoitetut välineet,

monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet,

laserosoittimet ja muut vastaavat esineet

Lastenvaunut- ja rattaat

Retkituolit

Aerosolit (esim. hiuslakka)

 


HAASTATTELUPYYNNÖT/LISÄTIEDOT

Sime Yliaska - Festivaalijohtaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

YHTEYSTIEDOT

Simerock 

Ly: 2486301-1 

Kolpeneentie 10, 96400 Rovaniemi

 

 

HISTORIA 


Legendaarinen Simerock sai alkunsa Rovaniemen Kolpeneentiellä 2002, jolloin talkootoiminnalla järjestettiin ilmaiset festivaalit omakotitalon takapihalle rakennettuun festivaalitelttaan purevan 25 asteen pakkasen helliessä tienoota. Tuolloin Rovaniemellä ei oltu juurikaan aikaisemmin pidetty talvisia rockfestivaaleja.


Esiintyjäkaartiin ensimmäisissä 2002 festivaaleissa kuuluivat mm. Sub Humanus, Sirkuslinnut, Yhteiskunnan Ystävät?, Paha Olo, Sethery ja päätähtenä Apulanta!
MoonTV televisioi bileet ikimuistoisena festariraporttina, joka on ainakin toistaiseksi nähtävissä Pixoff.net:n sivustolla.
Talkoilla tehdyt bileet saivat niin järjettömän viidakkorummun käyntiin, ettei sitä pidätellyt mikään ja lopulta toista tuhatta pohjoisen bilettäjää päätti osallistua kemuihin, joihin aluksi kuviteltiin tulevan muutama kymmenen tuttua. Tuolloin virkavalta ei ollut täysin valmis kohtaamaan rockin voimaa ja päätti turvallisuuden nimissä keskeyttää "epämääräiset" bileet jo alkuunsa - mutta fiilis ja legenda jäivät elämään!


Seuraavaksi järjestettiin Simerock 2003 Ounaspalviljongilla marraskuisena viikonloppuna. Tuolloin festivaalit saivat ennätys-yleisönsä, kauimmaisten vieraiden saapuessa aina Helsingistä ja Savonlinnasta saakka! Viimein kaikki oli reilassa ja homma vietiin onnistuneesti loppuun saakka!

Näistä ajoista, hyvän meiningin ja hauskan järjestämisen hengestä nousee myös Simerock 2018! Tälläkin kertaa järkkymätön tahto, parhaat bändit, kovimmat ammattilaiset ja vapaaehtoiset, yhdessä viranomaisten kanssa varmistavat, että Simerock 2002:n legenda ei kuole koskaan!


Eläköön Rovaniemi ja kaikki, jotka tämän hengen muistavat tai jakavat!