ALUETAIDE

Tänä vuonna haluamme Simerockiin lisää visuaalisia elämyksiä! Onko sinulla tai kaveriporukallasi innokkuutta ja rohkeutta lähteä toteuttamaan visuaalinen elementti festivaaleille. Etsimme omatoimisia tekijöitä jotka toteuttavat kanssamme ikimuistoisen Simerock-Festivaalin 2018.

Tätä haemme:

 

  • Näyttävyys: Teoksen toivotaan olevan selkeä elementti joka kiinnittää kävijöiden huomion.
  • Tyyli: Urbaani, mielikuvituksellinen, nykyaikainen ja moderni. Voit erottautua kreisillä ja hieman erilaisella idealla.
  • Käyttö: Toivomme että työ olisi monipuolinen ja elementtiä voisi kokea erilaisilla tavoilla.  Esimerkiksi: sitä voi katsella, kosketella tai sen sisälle voi mennä.
  • Kestävyys: Työn tulisi kestää läpi festivaalin joten huomioithan festivaalialueen ja  vaihtelevat sääolosuhteet. Työn tulee olla käyttäjille turvallinen joten se tulee valmistaa materiaalista joka kestää käytön ja festivaali hälinän. Työn tulee olla myös kuljetettavissa ja purettavissa.
  • Toteutus: Hakijoiden tulisi suunnitella ja toteuttaa työ alusta loppuun. Toteutus mielellään pienellä budjetilla

Lähetä avoin hakemus joka sisältää yhteystietosi, suunnitelmasi ja mahdolliset kysymykset meille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.