Kohti Simerockia

 

Hakuaika on päättynyt. Kiitämme hakijoita ja toivotamme kaikki tervetulleeksi Half Moon Night Clubiin seuraamaan finaalia lauantaina 26.5.2018 klo 18:00 alkaen!

#talenttieilopukoskaan

 

Kohti Simerockia -kilpailu uudistuu. Toukokuussa Rovaniemen Halfmoonissa käytävään finaaliin valitut pääsevät esiintymään ja näyttämään taitonsa Suomen kovimmille musiikkialan ammattilaisille. Voittaja pääsee esiintymään kesän kuumimmille festareille yhdessä Haloo Helsingin!, JVG:n, Apulannan, Sannin, Evelinan, Pikku G:n ja monen muun huippuartistin kanssa. Kilpailu on tarkoitettu koko suomen alle 25-vuotiaille musiikkialan tuleville tähdille!

Kivikovan tuomariston muodostaa Universal Music Finlandin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen, laulaja-näyttelijä Eva Adamson (Salatut Elämät, Uusi Päivä), Sony Music Finlandin agentti Marko Salo sekä Simerockin festivaalijohtaja Sime Yliaska

Kohti Simerockia -kilpailun finaali Halfmoonissa lauantaina 26.5.2018. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Tapahtuma on ikärajaton. Yökerhossa on erillinen anniskelualue tapahtuman aikana.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.