Liput

Lippuhinnat Web VALMIS

 HUOM! Vip-liput loppuunmyyty

 

Avoinna perjantaina klo 10-18

 

www.tiketti.fi

  

HUOM! Porttihintaiset liput ovat myynnissä perjantaina 11.8. Festivaalialueen portilla, Lordin aukiolla sekä Rovaniemen Prismassa ja lauantaina 12.8. Festivaalialueen portilla ja Prismassa, mikäli lippuja on vielä jäjellä.

 

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Kahden päivän lipun voi vaihtaa rannekkeeseen etukäteen Lordin aukiolla (maanantaista perjantaihin 11-18) tai festivaalialueelle saavuttaessa (perjantaina klo 15-> ja lauantaina klo 13->). Yhden päivän liput vaihdetaan festivaalialueelle saavuttaessa tai perjantaina Lordin aukiolla. Huomioithan että ranneke asetetaan suoraan asiakkaan käteen henkilökunnan toimesta, eli rannekkeenvaihdossa on oltava henkilökohtaisesti paikalla.

 

Festivaali on ikärajaton. Anniskelualueet K-18.

Huom! Vip-alue on anniskelualuetta kokonaisuudessaan (Ei sallittu lapsille).

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa (1 lapsi/ 1 maksava aikuinen). Lapselle haettava ranneke festivaalialueen portti-infosta. Lapsilla kulku alueella vain aikuisen seurassa. Ikä todistettava.

Avustajat pääsevät avustettavan kanssa ilmaiseksi sisään. Avustajan ranneke haettava festivaalialueen portti-infosta avustettavan kanssa. Avustaja rannekkeella kulku alueella vain avustettavan kanssa.

Yli 70-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Rannekkeen voi noutaa festivaalialueen portti-infosta. Ikä todistettava.


Maksutavat

Tarkista myyntipistekohtaiset maksutavat lipunvälittäjän sivuilta www.tiketti.fi  tai www.ticketmaster.fi .

Simerock Lipunmyynnissä Lordin aukiolla käyvät käteisen ja yleisimipien maksukorttien lisäksi Edenredin virikesetelit, Ticket Virike- kortti (ent. Mind&Body- kortti), Ticket Duo-kortti, Smartumin kulttuuriseteli, Smartumin Saldo, Tyky-kuntoseteli+, Tyky Online ja E-passi.

 

Amarillo TheTable simerock 830x200px 130717